Середземноморська дієта пможет захиститися від імпотенції \ фото: ua.depositphotos.com

Середземноморська дієта, в якій мінімум червоного м'яса, ковбаси і сосисок, позитивно впливає на стан чоловіків з еректильною дисфункцією.

Як показало дослідження вчених з Університету Афін, дотримання середземноморської дієти допоможе позбутися імпотенції. Це пов'язано з тим, що чоловіки, які мають підвищений артеріальний тиск, вдвічі частіше стикаються з імпотенцією, ніж їхні ровесники з нормальним тиском. Вчені з Греції вирішили з'ясувати, чи можна впливати на показники тиску за рахунок змін в дієті. З'ясувалося, що це також впливає і на еректильну дисфункцію.

Читайте такожЕксперти з'єднання ясували, чому з віком секс стає лише кращим

Відео дня

В ході експерименту 250 чоловіків середнього віку почали дотримуватися середземноморської дієти, за їхнім здоров'ям уважно стежили. Чоловіки, які найбільш чітко виконували рекомендації по харчуванню, поліпшили показники кровотоку, рівня холестерину в крові і, тим самим, домоглися більш вираженої ерекції. Вчені спостерігали за перевагами вживання різних рівнів середземноморської дієти у боротьбі з імпотенцією, профілактикою хвороб серця і зниження показників артеріального тиску, пише medikforum з посиланням на The Daily Mail.

Середземноморська дієта

Середземноморська дієта включає велику кількість фруктів, овочів, цільнозернових, оливкової олії, горіхів і морепродуктів. У ній міститься низька кількість молочних продуктів і обмежений обсяг червоного м'яса.

Що таке імпотенція

Імпотенція виникає в момент нездатності чоловіка досягти стану ерекції або утримати його досить довго для завершення статевого акту. Найбільш поширена імпотенція серед чоловіків старших 40, але вона зачіпає представників різного віку.

Вас також можуть зацікавити новини