У Києві пенсіонерка нанесла кілька ударів ножем своєму чоловікові через те, що він хотів піти від неї / фото Michael Blank via flickr.com

У Дарницькому районі Києва 64-річна пенсіонерка накинулася з ножем на свого 47-річного чоловіка після того, як він заявив, що хоче піти від неї.

Як повідомли у відділі комунікації поліції Києва, жінка нанесла чоловіку кілька ножових поранень у груди та руку. Постраждалого госпіталізували.

Читайте такожСтрілянина на Буковині: з'явилося відео сутички між прикордонниками та селянами

Відео дня

«Відпрацювавши територію, ми встановили, що важкі ножові поранення нанесла через ревнощі дружина потерпілого. У 64-річної зловмисниці виник конфлікт із чоловіком через те, що він вирішив із нею розлучитись. У розпалі сварки пенсіонерка вдарила співмешканця кілька разів у груди та руку», - розповів заступник начальника Дарницького управління поліції Олексій Кабанченко.

За данним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, озброєний ножем та вогнегасником п'яний молодик напав на лікаря у столичній ветклініці, ветеринара з ножовими пораненнями госпіталізували.