На Буковині прикордонники зі стріляниною затримували контрабандистів / фото УНИАН

У Сторожинецькому районі Чернівецької області прикордонники відкрили вогонь, щоб зупинити групу контрабандистів, які намагалися незаконно перевезти через кордон тютюнові вироби.

Читайте такожСтрілянина на Буковині: з'явилося відео сутички між прикордонниками та селянами

Як повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби, затримати зловмисників не вдалося. Вони злякалися пострілів і втекли, залишивши 20 ящиків цигарок.

Відео дня

"За 100 м від лінії кордону, довелося зупиняти з попереджувальним пострілом вгору іншу групу осіб з пакунками. Втікаючи від прикордонників контрабандисти  залишили 20 ящиків сигарет. Ще 10 ящиків тютюнових виробів прикордонники цього ж  загону затримали згодом, на іншому напрямку. Наразі тривають  пошуки правопорушників.  Сигарети доставлено у відділ прикордонної служби. Планується передача товару до ДФС", - йдеться у повідомленні ДПСУ.

Як повідомляв УНІАН, 19 червня у Чернівецькій області близько 20 невідомих спробували блокувати рух прикордонному наряду та здійснили спробу групового нападу на прикордонний наряд. Щоб припинити незаконні дії, прикордонники відкрили вогонь по порушниках.