Поліція розшукує автомобіль Volkswagen-Golf темно-синього кольору / фото kyiv.npu.gov.ua

Київські поліцейські розшукують зловмисників, які в центрі столиці насильно посадили чоловіка у автомобіль і вивезли в невідомому напрямку.

Як повідомили УНІАН у прес-службі поліції Києва, в місті введено план «Перехоплення».

«Близько 12:00 до чергової частини Шевченківського управління поліції почали надходити повідомлення від свідків про те, що на вул. Тургенівській двоє невідомих насильно посадили чоловіка в автомобіль темного кольору та поїхали з місця події», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що поліцейські патрулі та слідчо-оперативна група територіального управління поліції одразу прибули на місце події та поспілкувалися зі свідками.

Читайте такожГрабіжник-романтик: під Києвом злодій осипав жінку пелюстками троянд та вкрав $4 тисячі

«Окрім того, у столиці ввели план «Перехоплення», розшукується автомобіль «Фольксваген Гольф» темно-синього кольору», - додали в поліції.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, у рамках якого проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів та слідчих дій для встановлення зловмисників та їхнього місця перебування.

Як повідомили "112.ua" у прес-службі поліції Києва, викраденим є громадянин Лівії Абдусалам, 1992 р. н., син фінансового аташе лівійського посольства в Україні. На місці викрадення поліція вилучила паспорт на ім'я Абдусалама.

Фото kyiv.npu.gov.ua