Під Голосіївським судом Києва, де проходило засідання щодо запобіжного заходу Мазуру,  відбулась сутичка / УНІАН

Під Голосіївським районний судом міста Києва, де відбулось засідання з обрання запобіжного заходу одному з координаторів праворадикальної організації С14 Сергію Мазуру, сталася сутичка між журналістом та громадським активістом.

Читайте такожУ Києві праворадикали побили політика (фото, відео)

Як передає кореспондент УНІАН, після того, як суд обрав Мазуру запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, на вулиці між активістом С14 Євгеном Карасем та журналістом «Громадського» зав’язалася перепалка, яка переросла в бійку. У бійку відразу втрутилися працівники поліції, які перебували біля будівлі суду.

Відео дня

Нагадаємо, 21 квітня активісти праворадикальної організації C14 розігнали табір ромів на Лисій горі в Голосіївському районі Києва.

У поліції заявили, що розслідують кримінальне провадження за двома статтями – «навмисне пошкодження майна шляхом підпалу», а також – «хуліганство» ККУ.

10 липня користувачі Facebook повідомили, що поліція проводить обшук у квартирі одного з координаторів праворадикальної організації С14 Сергія Мазура у Борисполі. Згодом у поліції заявили, що одному з учасників погрому табору ромів оголошено про підозру в хуліганстві, скоєному групою осіб. Йшлося про Мазура.