Поліцейські опитали свідків інциденту / фото поліція Києва, Facebook

У Києві на Оболоні водій таксі не впорався з керуванням і в’їхав у зупинку громадського транспорту.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, внаслідок ДТП двоє жінок отримали тілесні ушкодження, їм надають медичну допомогу.

Читайте такожУ Києві безхатько знайшов тіло новонародженої дитини (фото)

Відео дня

«Подія трапилася близько 20-ї вечора в Оболонському районі столиці. До поліції зателефонував один із свідків аварії на вулиці Маршала Тимошенка. За адресою негайно прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що таксист, перебуваючи за кермом «Нісана», не впорався з керуванням і врізався у зупинку громадського транспорту. На щастя, високий бордюр зупинив транспортний засіб. Однак двоє жінок отримали тілесні ушкодження: за попередньою інформацією лікарів, в однієї потерпілої травма руки, в іншої - закрита черепно-мозкова травма», – йдеться в повідомленні.

З водієм іномарки спілкувалися слідчі. Правоохоронці підозрюють, що чоловік перебував за кермом, імовірно, будучи під дією наркотичних речовин, тож таксиста доставляють до лікаря-нарколога для встановлення алкогольного або наркотичного сп‘яніння.

Поліцейські працюють на місці події, опитують свідків, встановлюють обставини і механізм автопригоди. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.