Поліція розшукує невідомих, які пограбували відділення "Приватбанку" в центрі Києва / фото УНІАН

На вулиці Басейній у Києві невідомі здійснили злам закритого відділення "Приватбанку", викрали гроші та втекли до прибуття правоохоронців.

Читайте такожНа Вінниччині внаслідок ДТП загинуло троє людей, у тому числі немовля (фото)

Відео дня

Про це повідомляє "Страна", посилаючись на джерела в правоохоронних органах. Зазначається, що злочинців не зупинила навіть охоронна сигналізація.

Сигналізація у відділенні спрацювала близько 10 години вечора. Поліція охорони та служба безпеки банку, які прибули на виклик, побачили пошкоджені вхідні двері зі зламаними замками. Також відмичками були зламані двері до касового приміщення.

Суму викраденої готівки поки не підрахували. За даними джерел, працювали "професіонали": охоронні пристрої були майстерно виведені з ладу. Камери не змогли записати момент крадіжки.

Підкреслюється, що за словами оперативників такої нахабної крадіжки" в Києві давно не траплялося - злочинці змогли винести гроші до приїзду охорони на сигнал сигналізації.

Заведено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України - Крадіжка з проникненням. Співробітники поліції намагаються розшукати відеозаписи вуличних камер системи "Безпечне місто", на яких міг бути зафіксований маршрут злодіїв.