Внаслідок ДТП загинуло 4 людини / фото hk.npu.gov.ua

На Харківщині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі чотирьох осіб внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася сьогодні вранці поблизу Чугуєва.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Харківській області.

Читайте такожУ Чернігівській області перекинувся автобус Київ-Москва: є постраждалі (фото, відео)

Відео дня

За попередніми даними, внаслідок ДТП загинули чотири людини, дев’ятьох потерпілих доставлено до медичних закладів. Попередньо, дітей серед загиблих немає.

У поліції поінформували, що ДТП сталася на автошляху Київ-Харків-Довжанський неподалік міста Чугуїв 14 січня близько 08:00. Встановлено, що водій легковика Hyundai не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого допустив зіткнення з мікроавтобусом Renault.

«Від отриманих травм 34-річний водій, два пасажирки Hyundai і пасажирка Renault загинули на місці. До медичних закладів з травмами різного ступеня тяжкості доставлені 9 осіб, які їхали у мікроавтобусі», - сказано у повідомленні.

Наразі огляд місця події триває, поліцейські встановлюють усі обставини аварії та особи потерпілих у ДТП.

Інформація про даний факт внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв УНІАН, у Харківській області вранці 14 січня на автошляху неподалік міста Чугуїв внаслідок ДТП за участю мікроавтобуса Volkswagen та легковика Hyundai загинули четверо осіб. Також поліція повідомляла про госпіталізацію 11 людей.