У п'ятницю, 1 лютого, у Києві на Кільцевій дорозі сталася ДТП за участю вантажівки та маршрутки.

Як повідомляє Інформатор, інцидент стався близько 22:00.

Відео дня

Повідомляється, що пасажира вирізали з салону маршрутки рятувальники.

""Богдан" рухався по напрямку в бік проспекту Перемоги. За словами одного з пасажирів, машину почало "водити" по дорозі. В результаті чого вона врізалася у припарковану на узбіччі вантажівку. Від удару у маршрутки вилетіло лобове скло, а чоловіка, який сидів праворуч від водія затисло між сидіннями. Він не зміг самостійно залишити салон. Рятувальники вирізали потерпілого за допомогою бензорізу. Його госпіталізували з серйозними травмами голови й ніг", - пише видання.

Крім того, в аварії постраждали ще близько п'яти пасажирів. Їм надали першу допомогу і також госпіталізували з травмами голови й кінцівок.

Читайте такожУ Києві на бульварі Дружби народів зіткнулися сім авто - паралізовано рух (фото)

Водій маршрутного автобуса відбувся подряпинами та переляком.

"Коментувати те, що трапилося, він відмовився, але пасажири стверджували, що він був дуже втомленим і неуважним. А маршрутне таксі перебувало в поганому технічному стані", - повідомляє "Інформатор".

Як зазначає dtp.kiev.ua, в ДТП на Великій Окружній, навпроти магазину Ашан постраждали 9 осіб, 5 госпіталізовані.

"Попередньо, маршрутку спочатку почало водити по дорозі, а потім вона врізалася у вантажівку. Водій маршрутки визнав свою провину", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, у четвер ввечері, 31 січня, у Києві на площі Перемоги відбулося масштабне ДТП. Водій Audi (держномер АА 2888 ВЕ) на великій швидкості вилетів на площу Перемоги і протаранив автомобілі, які стояли на повороті. В результаті аварії загинула дівчина-водій одного з постраждалих автомобілів.