У четвер ввечері, 31 січня, на площі Перемоги в Києві сталося масштабне ДТП.

У результаті аварії загинула дівчина-водій одного з постраждалих автомобілів, повідомляє Dtp.kiev.ua на сторінці в Facebook.

Також спільнота опублікувала відео моменту ДТП, на якому видно, як водій Audi (держномер АА 2888 ВЕ) на великій швидкості вилетів на площу Перемоги і протаранив автомобілі, які стояли на повороті.

Основний удар припав на синю Mazda, за кермом якої перебувала загибла дівчина. Вона померла по дорозі в лікарню.

Dtp.kiev.ua і "Київ Оперативний" повідомляють, що водій Audi, імовірно, перебував під дією наркотиків.

"Водії, які зупинилися для надання допомоги, помітили, що поведінка водія Audi не відповідає навколишній ситуації. Припускають, що він знаходиться під дією якихось препаратів", - пише "Київ Оперативний".

Dtp.kiev.ua також додає, що на місце трагедії швидко прибув батько винуватця аварії, поводив себе "борзо", намагався перешкоджати фото- й відеофіксації правопорушення та його наслідків.

Відео: informator.ua

Як повідомляв УНІАН, 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталася аварія.

Читайте такожНа Одещині сталася потрійна ДТП з маршруткою: один загиблий та 14 постраждалих (фото, відео)

За даними поліції, позашляховик, яким керувала 20-річна Олена Зайцева, рухаючись на заборонений сигнал світлофора, зіткнувся з іншим автомобілем, яким керував Геннадій Дронов.

В результаті зіткнення позашляховик вилетів на тротуар, де були пішоходи. В результаті чого загинули шість осіб, ще п'ятеро травмовані.

Згодом суд у Харкові обрав для Зайцевої запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. Пізніше стало відомо, що експертиза встановила наявність кодеїну в організмі Зайцевої. Ця речовина використовується в ліках, зокрема від болю, кашлю.