Внаслідок ДТП на Рівненщині загинуло троє людей / фото rv.npu.gov.ua

На Рівненщині внаслідок ДТП загинуло троє людей та постраждала 5-річна дитина.

Як повідомив кореспонденту УНІАН керівник прес-служби головного управління ДСНС України у Рівненській області Дмитро Мельник, дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу села Грушвиця Рівненського району. У цій місцині зіткнулися два легкових автомобілі Porsche Cayenne та Daewoo Sens. Унаслідок ДТП водій та двоє пасажирів легковика Daewoo загинули, дитина, яка була в салоні, отримала травми.

фото rv.npu.gov.ua

«Бійці ДСНС за допомогою спецобладнання провели деблокування трьох загиблих з легковика Daewoo sens, восьмирічна дитина отримала травми, та була госпіталізована, двоє людей з автомобіля Porsche Cayenne не постраждали. Після деблокування загиблих бійці ДСНС провели змивання паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги», - зазначає прес-служба ДСНС.

Відео дня
фото rv.npu.gov.ua

Правоохоронці встановили, що 34-річна жителька міста Дніпро, керуючи автомобілем Porsche Cayenne, рухаючись у напрямку Львова, не впоралась із керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення із автомобілем Daewoo. Відповідно до медичного освідування жінка-водій Porsche була твереза.

фото rv.npu.gov.ua

"Унаслідок ДТП 55-річний водій автомобіля Daewoo та 53-річна пасажирка, жителі села Голосковичі Львівської області, загинули на місці події. Ще одна пасажирка легковика, 30-річна односельчанка померла у лікарні. Крім того, у салоні перебувала ще й п’ятирічна дівчинка. Її без свідомості госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської центральної міської лікарні", - повідомили у поліції Рівненської області.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

фото rv.npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, 19 лютого у Полтавській області на трасі Київ-Харків перекинувся мікроавтобус Volkswagen з 6 пасажирами, п'ятеро з них загинули.