На мосту Метро у Києві зіткнулися "швидка" і легковик / фото Дмитро Щерблюк / Інформатор

В ніч на 1 березня в Києві при виїзді з мосту Метро на Броварському проспекті у Києві сталася смертельна ДТП. Зіткнулися ZAZ Vido і карета «швидкої» допомоги Peugeot Boxer. В результаті аварії загинули три людини.

Аварія сталася близько 23:30, повідомляє "Інформатор".

За попередньою інформацією, «швидка» їхала з пацієнтом у бік правого берега, а ZAZ в протилежному напрямку. При заїзді на міст через Русанівську протоку автомобілі зіткнулися лоб в лоб. Зіткнення сталося на ділянці, де проводяться ремонтні роботи і проїжджа частина звужується.

фото Дмитро Щерблюк / Інформатор

В результаті аварії постраждали лікар, фельдшер і пацієнт "швидкої". Їх госпіталізували до лікарні. Від зіткнення загинули всі, хто був у легковику: дві жінки і водій-чоловік.

фото Дмитро Щерблюк / Інформатор

Водій «швидкої» розповів поліцейським, що ZAZ вискочив на зустрічну смугу і він вже нічого зробити не зміг. Водій медиків також постраждав, але відмовився від госпіталізації і залишався на місці ДТП. Через зіткнення рух по мосту Метро в обох напрямках було перекрито. Тіло загиблого водія діставали рятувальники, оскільки його затиснуло в салоні.

фото Дмитро Щерблюк / Інформатор

На місці працювали екіпажі патрульної поліції, медики, слідчо-оперативна група. Деталі події встановлюються.

Відео "Інформатор"

Як повідомляв УНІАН, у Миколаєві автомобіль з військовими врізався в дерево, загинули дві людини.