Відомості про подію внесені до реєстру досудових розслідувань / фото: прес-служба поліції області

У Миколаєві у п’ятницю, 15 березня, через чергу до McDonald’s сталася стрілянина.

Як повідомляє прес-служба поліції, повідомлення про те, що біля закладу громадського харчування по вул. Адмірала Макарова відбувається конфлікт між двома чоловіками, під час якого один з них застосував зброю, надійшло сьогодні біля 19:20.

Читайте такожУ центрі Миколаєва іномарка збила вагітну жінку на "зебрі" (фото)

Відео дня

З’ясувалося, що сварка виникла між 38-річним водієм автомобілю Ford та 35-річним пасажиром автомобілю Dewoo Lanos на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків. Один із миколаївців вистрелив в опонента, попередньо, з травматичної зброї, поранивши його в груди.

Поранений чоловік був госпіталізований, а інший учасник події доставлений до відділку поліції, де наразі дає свідчення. Зброю вилучено для направлення на експертне дослідження.

Відомості про подію внесені до реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження», санкція статті передбачає накладення штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на термін до одного року. Тривають слідчі заходи.

За даними місцевого видання «Новости N», інцидент стався біля ресторану швидкого харчування McDonald's. За словами очевидців, водій Ford і пасажир таксі почали сперечатися, хто з них перший заїде на «МакДрайв». В ході конфлікту пасажир вийшов з таксі, підійшов до водія Ford і вдарив його в обличчя. У відповідь водій дістав травматичний пістолет і попередив, що відкриє вогонь, але пасажир спробував забрати зброю. Тоді водій вистрілив в корпус чоловікові. Свідки стверджують, що пасажир таксі перебував в стані алкогольного сп'яніння.