Сьогодні в Одесі поліція розпочала розслідування за фактом нападу охоронця на підлітка в торговому центрі «Афіна».

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, до правоохоронців звернулася мати хлопчика.

Зі слів заявниці, її синові знадобилася медична допомога після інциденту, що мав місце в Приморському районі міста.

Відео дня

«Між підлітком і чоловіком виник конфлікт, під час якого останній розпилив з балончика речовину сльозогінної дії», - заявили в главку.

За даним фактом правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зараз поліцейські встановлюють всі обставини події.

Читайте такожУ Тернополі безпритульний, якого затримали в супермаркеті за крадіжку шоколаду, обікрав охоронця

Мати підлітка Олена Наумкіна повідомила, що інцидент стався в торговому центрі «Афіна» ввечері 25 березня у присутності очевидців.

За її даними, чоловік, який напав на її 13-річного сина, є співробітником охоронної фірми «Зевс».

За словами жінки, її син з друзями зайшов до торговельного центру з самокатом і скейтом, щоб купити їжу.

«Зупинилися поїсти. Ярик (син - УНІАН) сів на підлогу ... Підійшов охоронець, попросив вийти, тому що порушують порядок - не так сидять, не з тим прийшли. Діти відповіли, що вийдуть через хвилину, дочекаються своїх друзів. Одразу після цього підійшов цей неадекват і матом вимагав вийти негайно», - розповіла мати потерпілого.

Вона додала, що після цього діти встали і пішли до виходу, «бубонячи під ніс про права», а перед дверима охоронець силою виштовхнув потерпілого, через що він сильно вдарився плечем. Коли підлітки вже стояли на вулиці за дверима, охоронець вибіг з будівлі і бризнув в обличчя потерпілого хлопчика з балончика зі сльозогінним газом

За попередніми даними, у дитини - опік рогівки.