Розлючений рахунками за комуналку житель Запоріжжя побив двох співробітниць енергокомпаній / фото Pietro Izzo via Flickr

У Запоріжжі місцевий житель прийшов до Центру обслуговування клієнтів і побив двох жінок - співробітниць енергокомпаній.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі компанії «Запоріжжяобленерго».

Інцидент стався в Правобережному центрі обслуговування споживачів Запоріжжя. До приміщення зайшов один з абонентів енергокомпанії.

Відео дня

Читайте такожВ Одеській області дві школярки жорстоко побилися на перерві

Згідно з повідомленням, голосно кричучи і нецензурно висловлюючись, чоловік накинувся на співробітницю ТОВ «Запоріжжяелектропоставка», вдарив її в обличчю і розбив жінці окуляри. Також чоловік завдав удару в живіт іншій жінці - працівниці «Запоріжжяобленерго». Обидві жінки під час нападу вели прийом споживачів. Після цього нападник зник.

«Як вдалося з'ясувати, правопорушник був невдоволений виставленою йому до оплати за попередній місяць сумою в рахунку за електроенергію. Однак, замість того, щоб разом з фахівцями Правобережного центру розібратися в цій проблемі, він не знайшов нічого кращого, як зігнати своє «обурення» на двох беззахисних жінках», - повідомили в «Запоріжжяобленерго».

На місце події було викликано поліцію, складено заяву, яку було внесено в систему Єдиного обліку. Особу нападника вже встановлено.

Читайте такожВ Полтаві чоловік влаштував стрілянину через сварку в маршрутці (відео)

При цьому в «Запоріжжяобленерго» не виключають, що причиною такої реакції споживача на проблему технічного характеру могли стати спекуляції і «нагнітання нездорової істерії» навколо аспектів діяльності енергокомпанії.

Відзначимо, що минулого тижня жителям Запорізької області почали приходити рахунки за електроенергію з істотно завищеними сумами. Голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль під час брифінгу закликав жителів регіону не реагувати на платіжки, які приходять від «Запоріжжяобленерго», а платити за реальними показниками. За його словами, ситуація, пов'язана з «неіснуючими боргами» споживачів, нібито пов'язана з проведенням першого і другого турів виборів президента України.