У Львові сталася смертельна ДТП за участі автівки охоронної фірми / фото facebook.com/igor.zinkevych

У Львові внаслідок зіткнення автомобіля Daewoo Lanos з автомобілем ВМW, на місці події загинув пасажир Daewoo Lanos.

Читайте такожПролетів поперек дороги: у Києві ВАЗ протаранив відбійник (фото, відео)

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 18 квітня, близько 00.40 на вулиці Любінській.

Відео дня

«Сталося зіткнення автомобіля Daewoo Lanos, яким керував 33-річний мешканець Пустомитівського району та автомобіля ВМW, за кермом якого перебував 47-річний львів’янин. Від отриманих травм на місці ДТП загинув пасажир Daewoo Lanos - 42-річний мешканець Жовківського району. Водій та пасажирка Daewoo Lanos отримали тілесні ушкодження», - повідомили  у Нацполіції області.

фото facebook.com/igor.zinkevych

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Обставини ДТП встановлюються.

фото facebook.com/igor.zinkevych

Як повідомив на сторінці  у Facebook  ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, ДТП сталася біля АЗС «ОККО».

«Сталося зіткнення автомобіля Daewoo Lanos охоронної фірми «Танет» та автомобілем ВМW з номерними знаками іноземної реєстрації. На місці загинув працівник охоронної фірми», - повідомив Зінкевич.

фото facebook.com/igor.zinkevych

За отриманою власною інформацією, у ДТП травмувалися водій автомобіля охоронної фірми і жінка-пасажир, яка перебувала в даній автівці (чи є вона  працівником охоронної фірми – наразі встановлюється).

Як повідомляв УНІАН, на днях у Львові працівник поліції та інспектор з паркування попалися п‘яними за кермом.