Під час затримання зловмисники були озброєні \ Фото УНІАН

Правоохоронці затримали групу наркоторговців, яка налагодила канал контрабанди героїну з РФ для реалізації в Одесі.

Читайте такожРекордна партія: у Києві затримали групу наркоторговців із 300 кг героїну (фото, відео)

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, викрито групу осіб, яка налагодила канал контрабандного постачання героїну.

Відео дня

Зокрема, канал налагодили через міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення на території Харківської області. Наркотик надходив з території РФ.

«Надалі поштовими переказами наркотики доставлялися до Одеси для реалізації. Фігурантів затримано. У них вилучено близько 600 г героїну», - повідомили в прес-службі.

Зараз прокуратура вирішує питання про обрання зазначеним особам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомили в прес-службі Південного регіонального управління Держприкордонслужби, затримано трьох основних членів групи - громадян України.

Як зазначається, 12 травня на кордоні з Російською Федерацією в пункті пропуску «Піски» в Харківській області затримано кур'єра, який віз близько 600 грамів героїну з РФ в Україну.

«15 травня в Одесі міжвідомчою групою з залученням прикордонного спецпідрозділу «Дозор», затримано замовника, який є основним організатором контрабанди та реалізації наркотиків, а також реалізатора-розповсюджувача наркотичних засобів», - повідомили в управлінні.

Затримання відбулося під час отримання зловмисниками чергової поставки від кур'єра через поштову пересилку.

У прес-службі управління додали, що під час затримання зловмисники були озброєні вогнепальною і холодною зброєю. Під час обшуків у них також було виявлено розфасовані наркотичні засоби - героїн та метадон, а також три одиниці вогнепальної зброї.