Подробиці загибелі дитини встановлюють правоохоронці \ фото УНІАН

У Тячівському районі Закарпатської області у неділю ввечері жителі смт Буштино виявили під мостом у річці Теребля тіло дитини.

Читайте такожВ Чернігові підлітки побили 10-річну дівчинку

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у прес-службі Закарпатської обласної державної адміністрації (ОДА). Як йдеться в повідомленні, тіло дівчинки віком 8-10 років було заплутане в гілках, які під міст нанесла паводкова хвиля.

Відео дня

«Судячи зі стану тіла, дитина загинула мінімум тиждень тому, тому, теперішній паводок причиною смерті бути не може», - уточнюють в ОДА.

У адміністрації додали, що детальнішу дату й причину смерті встановлюють судмедексперти.

За словами в. о. голови Закарпатської ОДА Ярослава Галаса, заяв про зникнення дітей такого віку в поліцію за останні тижні не надходило, тому особа дівчинки поки не встановлена.

«Хоча важко уявити, що зникнення дитини могло пройти непоміченим. Оскільки Теребля є притокою Тиси, а в паводкові дні місце виявлення дитини фактично перебувало в дельті переповненої Тиси, можливо, тіло принесене течією Тиси з території Румунії. Вище за течією кордон між Україною й Румунією в адміністративних межах Закарпаття проходить якраз по Тисі», - додав Галас.

В ОДА також повідомили, що наразі поліцейські зв’язалися зі своїми румунськими колегами з цього приводу. Всі подробиці загибелі дитини встановлюють правоохоронці.