Водій не впорався з керуванням та злетів у кювет / фото З FACEBOOK Н.НАУМЕНКО

У Сумській області внаслідок ДТП загинув заступник начальника управління комунальним майном Сумської обласної ради.

Про це 9 червня повідомила прес-секретар прокуратури Сумщини Наталія Науменко. 

За даними поліції, аварія сталася ввечері у неділю на автодорозі Суми-Полтава на 47 км. "Автомобіль "Хюндай Елантра" рухався з м.Суми в бік м.Тростянець. Попередньо, водій не впорався з керуванням та злетів у кювет", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Києві іноземець скоїв смертельне ДТП на парковці біля торгового центру

Пасажир 1977 р.н., заступник начальника управління коммайном Сумської облради, та водій 1978 р.н., загинули на місці. Ще один пасажир 1985 р.н. доставлений до Тростянецької районної лікарні.

За фактом ДТП розпочато слідство за ч.2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). 

Згідно з інформацією офіційного сайту Сумської облради, заступником начальника управління комунальним майном облради є Олексій Сябренко.

За даними місцевих ЗМІ, в момент ДТП Сябренко перебував на передньому пасажирському сидінні службового автомобіля.

Коментуючи подію, Науменко зазначила, що загиблі не були пристебнуті пасками безпеки. Судячи з фото, які прес-секретарка розмістила у Facebook, загиблі чоловіки вилетіли з автомобіля, коли він кілька разів перевертався.

Як повідомило кореспонденту УНІАН джерело в Сумській облдержадміністрації, автомобіль рухався на великій швидкості, яку в рамках слідства встановить відповідна експертиза.