У Сумах поліція викрила діяльність борделю / фото su.npu.gov.ua

У Сумах поліція припинила діяльність борделю, який працював під виглядом сауни і був організований її власником.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Сумській області, в ході проведення оперативних заходів, націлених на виявлення місць розпусти, правоохоронці встановили 40-річного жителя обласного центру, який займався сутенерством і пристосував свій двоповерховий будинок під бордель, де дівчата "за викликом" надавали сексуальні послуги.

фото su.npu.gov.ua

"Відпочивальниками були постійні клієнти та їх знайомі, на замовлення яких господар викликав вподобаних жінок. Вартість таких "розваг" за годину коливалась від 500 гривень до 100 доларів США", - розповідає начальник відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУ НП в області Валерій Строкач.

Відео дня

Читайте такожБордель під прикриттям: журналістка "влаштувалася" в елітний стрип-клуб у Києві (відео)

Згідно із повідомленням, за наявними оперативними матеріалами відкрито кримінальне провадження, в рамках якого були проведені обшуки за місцем мешкання підозрюваного та його будинку-сауни. Правоохоронці знайшли та вилучили речові докази існування борделю: мобільні телефони, гроші, банківські картки, комп’ютерну техніку та записи.

Наразі чоловіку вже повідомлено про підозру за скоєння злочинів передбачених ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Правоохоронці знайшли та вилучили речові докази / фото su.npu.gov.ua

Раніше УНІАН повідомляв, що в київському готелі поліція викрила бордель, який організатори замаскували під стриптиз-клуб.