Головними зловмисниками виявилися брати / facebook.com/mvs.gov.ua

19 червня у Васильківці Запорізької області побили двох поліцейських. Про це поінформували в Національній поліції України.

Читайте такожНапад на відеоператора в Харкові: поліція оголосила підозру ще двом чоловікам

"Старший дільничний офіцер поліції і старший слідчий, повертаючись після служби додому, зробили зауваження парубкові, який викинув на дорогу скляну пляшку. У відповідь юнак почав нецензурно висловлюватися, а коли поліцейські представилися – почав поводитися ще зухваліше. Більше того, хлопець покликав до себе групу агресивно налаштованих осіб. Унаслідок нападу поліцейські отримали тяжкі тілесні ушкодження, також нападники відібрали особисті речі правоохоронців", – ідеться в повідомленні.

Відео дня

У поліції зазначили, що напад був раптовим. Один із поліцейських, діставши удар по голові та тулубу, знепритомнів. Зловмисники забрали документи правоохоронців і втекли на автомобілі.

У постраждалих важкі травми мозку, переломи кісток черепа та обличчя, травми очей і внутрішніх органів.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою), ч. 2 ст. 345 (насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Головними учасниками нападу виявилися місцеві жителі, брати 1994-го і 2003 років народження. Їм заочно оголосили підозру. Пізніше одного з братів затримали.

Старшого з братів оголошено в розшук.