Поліція зупинила водія, який хотів виїхати на пішохідний "міст Кличка" / patrol.police.gov.ua

Поліцейські затримали водія, який у стані алкогольного сп’яніння намагався виїхати на пішохідно-велосипедний міст над Володимирським узвозом в Києві.

Читайте такожУ Києві BMW вилетів на зустрічну смугу і врізався в маршрутку

Про це повідомляється на сайті Патрульної поліції.

Відео дня

«30 червня, близько 5-ї години ранку, інспектори, які патрулювали пішохідний міст, побачили, як водій автомобіля SsangYong здійснив проїзд по газону та намагався заїхати на пішохідний міст», - йдеться у повідомленні.

Патрульні зупинили водія за порушення ПДР. Під час перевірки його документів у чоловіка виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою драгеру у присутності двох свідків, прилад показав результат — 0,58 проміле. Патрульні склали на водія протокол за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та постанову за ч.1 ст.122 КУпАП за вчинене ним порушення ПДР.

patrol.police.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, 25 травня мер Києва відкрив пішохідно-велосипедний міст між Володимирською гіркою та Аркою дружби народів і привітав киян із Днем Києва.

Міст побудований із бетону та скла, його довжина становить майже 212 метрів. Вартість будівництва мосту - 275 млн грн.

У червні у Патрульній поліції Києва повідомляли, що встановили особу ймовірного водія, який напередодні на автомобілі виїхав на пішохідно-велосипедний міст.