Конфлікт між продавцем кавунів і перехожим закінчився госпіталізацією останнього / фото: Інформатор

У Дніпрі в середу, 17 липня, стався конфлікт між торговцями кавунів та неадекватним перехожим. Внаслідок бійки останнього підрізали ножем.

Про це повідомляє "Інформатор".

Читайте такожПід Києвом чоловік впав з п'ятого поверху, спускаючись на простирадлах

Інцидент стався біля магазину "АТБ", за адресою Коробова, 1 приблизно о 20:00.

За словами одного із продавців кавунів, до його торгового намету підійшов молодий чоловік у неадекватному стані. Він сказав, що хоче їсти, але не має грошей.

Торговець не хотів конфлікту і дав хлопцю половину кавуна, але той захотів цілого безкоштовно. Коли ж йому відмовили, хлопець почав кричати, обзивати на всю вулицю, бити товар і нападати на продавця.

Небайдужий перехожий, побачивши цю ситуацію, заступився за працівника прилавка, вліз у конфлікт і вдарив кулаком хлопця в обличчя. Той, пробігши на кілька метрів від торгової точки, знову повернувся. Тоді чоловік, який проходив повз, дістав ножа, вдарив ним у бік неадекватного хлопця, який чіплявся до людей, і зник з місця події.

Пораненого призвідника сутички госпіталізували. Поліція розшукує чоловіка, який підрізав хлопця.

Як повідомляв УНІАН, в Дніпрі під час сварки 24-річний хлопець з ножем накинувся на свою матір. Жінка вже була мертва, а він продовжував завдавати ударів, після чого кинув знаряддя вбивства і втік.