Вночі на Оболоні у Києві побили поліцейського / скріншот

Столичні правоохоронці затримали шістьох осіб, які можуть бути причетними до нападу на поліцейського на столичній Оболоні.

Читайте такожВикористав усю обойму: в Києві застілля закінчилося стріляниною, одну людину поранено (фото, відео)

Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.Там розповіли, що співробітник відділу кримінальної поліції Оболонського управління під час виконання службових обов’язків став свідком конфлікту між групою осіб. Намагаючись врегулювати інцидент, поліцейський зробив молодикам зауваження, натомість правопорушники накинулися на нього з кулаками.

"Поліцейський дістав пістолет і зробив кілька попереджувальних пострілів, однак у цей момент його ззаду вдарили пляшкою по голові, від чого він втратив свідомість. Після цього правопорушники забрали у потерпілого зброю та сумку, в якій були особисті речі, документи і гроші", - йдеться у повідомленні..

Постраждалого поліцейського доставили до лікарні. При відпрацюванні території правоохоронці знайшли та затримали шістьох осіб, які можуть бути причетними до інциденту. Серед них є неповнолітні та особи з кримінальним минулим. Також знайдено викрадену зброю та сумку з документами.

Відео поліції

Розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Тривають розшукові заходи для встановлення інших осіб, причетних до злочину, та всіх обставин події.