Встановлюються мотиви злочину / фото: ГУ Нацполіції області

У Нікополі Дніпропетровської області в результаті кинутої в автомобіль 41-річного місцевого підприємця гранати РГД-5 тілесні ушкодження отримали двоє пасажирів авто.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в області, від вибуху постраждалі отримали численні осколкові поранення. Наразі вони перебувають в лікарні, їх життю нічого не загрожує.

«Інформація про вибух надійшла до поліції близько 22:53 28 липня. За словами заявниці, на перехресті вулиці Новикова та Коцюбинського невідомі особи кинули під автомобіль Mitsubishi Outlander вибуховий предмет», - йдеться у повідомленні

Відео дня

Експерти-вибухотехніки вилучили з місця події фрагменти гранати.

Підозрюваного у злочині встановлено затримано та доставлено до Нікопольського відділу поліції. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування, під час якого будуть встановлені мотиви злочину.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст.15 (замах на злочин) п.1,5 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років або довічне позбавлення волі.