На Київщині військовий під дією наркотиків застрелив цивільного / фото facebook.com/lysenko.andrii

У неділю, 18 серпня, в кімнаті гуртожитку в с. Залісся Броварського району Київської області військовослужбовець військової служби за контрактом застрелив чоловіка.

Про це повідомив прес-секретар Генеральної прокуратури Андрій Лисенко на сторінці в Facebook.

Читайте такожУ Дніпрі застрелили чоловіка під домашнім арештом, коли він вийшов на балкон

Відео дня

"22-річний старший солдат здійснив 4 постріли з кустарно виготовленої зброї в бік цивільного. Один з пострілів влучив потерпілому у груди, другий - в праву ногу. Від отриманих травм чоловік 1990 року народження помер в реанімації Броварської центральної районної лікарні", - повідомив він.

Зазначається, що нападник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Протоколом медичного огляду підтверджено, що на момент скоєння злочину військовий перебував у стані наркотичного сп‘яніння під дією амфетаміну.

"За даним фактом внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування здійснюється Броварським відділом поліції ГУ НП у Київській області, процесуальне керівництво - військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України", - повідомив Лисенко.

Раніше УНІАН повідомляв, що в райцентрі Любашівка Одеської області чоловік з рушниці вбив дружину, після чого застрелився.