Чоловік помер сьогодні вранці у лікарні / фото: gazetawroclawska.pl

Поблизу польського міста Вроцлав на фабриці концерну LG травмувався 28-річний українець. Від отриманих травм він помер у лікарні.

Про це повідомляє Gazeta Wroclawska.

Читайте такожНа популярному українському курорті сталася смертельна НП

Відео дня

Зазначається, що компанія LG Chem під Вроцлавом виробляє акумулятори для електромобілів. Аварія на фабриці сталася в суботу на виробничій лінії.

Чоловіка втягнуло у механізм, машина затиснула йому грудну клітку й пошкодила ключицю, а ланцюжок на шиї перетиснув горло. Молодий чоловік отримав дуже серйозну травму хребта.

У важкому стані постраждалого доправили до лікарні. Медики не змогли врятувати йому життя, і вранці у понеділок, 19 серпня, він помер.

Заступник обласного інспектора праці у Вроцлаві Анджей Погорський зазначив, що за фактом загибелі українця проводиться розслідування. Справою зацікавилася також прокуратура. 

Як повідомляв УНАН, в Польщі у лісі знайшли тіло померлого 36-річного громадянина України. Він працював на заводі з виробництва трун і втратив свідомість під час робочого процесу. Керівник підприємства замість того, аби викликати швидку, відвезла його у ліс і залишила там.