Столична поліція з'ясовує обставини кривавої смерті чоловіка посеред вулиці / УНІАН

Вранці 8 вересня на вулиці Анни Ахматової в Києві знайшли тіло чоловіка у калюжі крові. Медики, що прибули на місце, констатували його смерть, неподалік знайшли передсмертну записку.

Читайте такожВ Ізмаїлі на ялинці перед будівлею мерії повісився двірник

Як повідомляє «Інформатор», повідомлення про трагедію правоохоронці отримали близько 6 ранку. Поліція з'ясувала, що чоловік сидів на лавці неподалік ще з 4 ранку. По камерах видно, що він був у цьому районі і періодично пересувався з місця на місце. Пізніше очевидці побачили закривавленого чоловіка на тротуарі і викликали швидку, але медики врятувати його не встигли.

При огляді поліцейські з'ясували, що причиною смерті попередньо стала втрата крові. На тілі знайшли кілька глибоких порізів: один на шиї, і два на руках.

В 15 метрах від тіла виявили велику калюжу крові та сумку з особистими речами. Серед крові були осколки від флакона парфумів.

Наведені нижче фото - і відеоматеріали не рекомендується дивитися неповнолітнім та особам з нестійкою психікою.

Інформатор

При огляді ані документів, ані мобільного телефону у загиблого не знайшли. Поліцейським вдалося лише знайти записку з ім'ям Світлана та номером телефону.

Особа загиблого не встановлена. На вигляд йому близько 30 років. Подробиці трагедії з'ясовують правоохоронці.

Раніше повідомлялося, що столичні рятувальники вранці 8 вересня витягли з озера в Голосіївському районі тіло жінки. Медики могли лише констатувати її смерть.