У чоловіка на вихованні перебували двоє всиновлених дітей / фото Національної поліції України

У Вінниці 32-річний підозрюваний у катуванні дітей та розповсюдженні дитячої порнографії покінчив життя самогубством, повісившись на простирадлі в одиночній камері ізолятору тимчасового тримання.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Читайте такожВніс заставу і втік: поліція вдруге затримала киянина, який створив дитячу порностудіюЗазначається, що 7 вересня Вінницький міський суд взяв підозрюваного під варту на час досудового розслідування без права застави за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч.2 ст. 127 Кримінального кодексу (катування). І після повернення з суду до ізолятора чоловік вчинив самогубство.

Відео дня

«Працівники ізолятора надали арештованому першу домедичну допомогу, викликали швидку допомогу, але врятувати його не вдалося. Поліцією ініційовано перевірку Державним бюро розслідувань законності дій працівників ізолятора тимчасового тримання», – говориться в повідомленні.

Як раніше повідомляв УНІАН, у підозрюваного на вихованні перебували двоє всиновлених дітей: 3-річна дівчинка та 5-річний хлопчик. Це діти його колишньої дружини, яка у 2017 році судом була позбавлена батьківських прав.