Іноземця затримано в порядку ст. 208 КПК України / фото dnepr24.com.ua

У місті Чорноморськ Одеської області внаслідок побиття молдавським боксером у тяжкому стані госпіталізований поліцейський.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, НП сталася 8 вересня.

Як зазначається, в одному з ресторанів міста між відвідувачами виник конфлікт, учасниками якого, як з'ясувалось пізніше, стали офіцер поліції та громадянин Молдови.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі чоловік заступився за жінку і отримав удар ножем

Під час словесного конфлікту, який перейшов у бійку, 25-річний іноземець завдав правоохоронцю сильного удару в голову. За попередніми даними, зловмисник - боксер, у потерпілого - забій головного мозку та перелом скроневої кістки.

Як уточнила УНІАН начальник відділу комунікацій регіонального главку Нацполіції Любов Гордієвська, під час НП співробітник поліції не перебував при виконанні службових обов'язків.

«Отримавши сильний удар, він впав... Отримав тяжку травму, госпіталізований. Йому провели складну операцію - трепанацію черепа», - повідомила Гордієвська, підтвердивши, що іноземець - спортсмен.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Іноземця затримано в порядку ст. 208 КПК України.

В Одеській обласній федерації боксу УНІАН повідомили, що за останній тиждень у Чорноморську не проходили офіційні міжнародні турніри з боксу.

Як повідомляв УНІАН, у суботу ввечері, 7 вересня, в Одесі невідомий напав з ножем на продавця шаурми на вулиці Преображенській.