У Польщі вбили ще одну українку / Радіо Польща

У місті Гожув-Великопольський на заході Польщі чоловік застрелив 26-річну українку, після чого втік до Німеччини. Німецькі правоохоронці застрелили його при спробі затримання.

Читайте такожУ Чернівцях молода дівчина вистрибнула з вікна 9-го поверху і загинула

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на польське видання Interia Fakty. Зазначається, що трагедія сталася вдень 11 вересня. За словами свідків, чоловік прийшов до однієї з громадських пралень та застрелив одну з працівниць, після чого втік.

Відео дня

26-річного нападника оголосили у розшук. Правоохоронці з’ясували, що він втік до Німеччини. Німецькі правоохоронці перехопили підозрюваного в околицях Берліна. Коли його авто заблокували шлях, він вийшов з машини та направив на правоохоронців пістолет. Полісмени відкрили вогонь на ураження, чоловік загинув на місці.

За попередньою інформацією, нападник і вбита ним українка були знайомі. Причиною вбивства, як стверджується, стала відмова жінки зустрічатися з ним.

5 вересня повідомлялося, що польському місті Сохачев вбили 26-річну українку, поліцейські шукають підозрюваного в Україні.