Вбита дівчина разом із затриманим орендувала квартиру / hk.npu.gov.ua

Вдень 1 жовтня у Харкові на сходах біля квартири в одному з будинків на вулиці Василя Мельникова знайшли тіло 27-річної дівчини з ознаками насильницької смерті. ЇЇ ймовірного вбивцю затримали за кілька годин у місті Куп’янськ на Харківщині.

Читайте такожВ Миколаєві іноземець порізав ножем свою дівчину, а потім намагався втекти з міста в перуці і накладній бородіПро це повідомили в управлінні Національної поліції в Харківській області.

«Поліцейські встановили особу загиблої. 27-річна жінка разом зі своїм 27-річним співмешканцем орендувала квартиру у цьому будинку. Також була отримана інформація про можливу причетність цього чоловіка до скоєння злочину», – зазначили у поліції.

Відео дня

Під час слідчо-розшукових дій встановили, що хлопець може пересуватися в автомобілі «Мерседес» як у якості водія, так і в якості пасажира. При цьому оперативники отримали інформацію про ймовірний маршрут пересування розшукуваної автівки і ввели у дію план «Перехоплення». У результаті ймовірного злочинця затримали за лічені години.

Наразі до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію про подію за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. З затриманим чоловіком працюють слідчі, з’ясовуються усі обставини події.

Як раніше повідомляв УНІАН, в Одеській області 12-річний хлопчик застрелив з рушниці 15-річного підлітка, який прийшов до нього в гості.