Поляк вдарив українця у ніс, коли той прийшов вимагати заборгованість зі зарплати / facebook.com/shootingstarco

Українського актора театру Biuro Podróży Юрія Чеботарьова 10 жовтня побив власник піцерії Познані, де українець підробляв у вільний від акторства час.

Про це пише Збруч.

Читайте такожУ Тернополі помер депутат облради, відомий у місті громадський діяч Башта

Відео дня

За словами Чеботарьова, поляк вдарив його у ніс, коли він прийшов вимагати заборгованість зі зарплати.

"Зламаний ніс і сліди душіння на шиї – так зі мною розраховувався керівник піцерії, в якій я заробляв гроші на життя у Польщі... Ця подія була шокуюча", – прокоментував українець у Facebook, додавши, що поляк намагався його обдурити, бо він є іноземцем.

У коментарі для Gazeta Wyborcza Юрій Чеботарьов сказав, що звільнився з піцерії ще три тижні тому перед театральними гастролями.

Власник заборгував актору близько 1700 злотих, але віддав тільки 900, заявивши, що решту витратить на супутні соціальні виплати.

Поліція Познані підтвердила виклик із закладу. За словами потерпілого, польські правоохоронці відмовлялися бачити кров на його обличчі та не переглянули записи відеокамер, тільки викликали медиків.

Як повідомляв УНІАН, правозахисники з Центру відстеження расистської та ксенофобської поведінки (Польща) написали в прокуратуру заяву з приводу розміщеного в інтернеті оголошення одного з ґданських ресторанів.