Анжелика Белова / Фото: fb Anzhelika Bielova

У Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється в завданні ножового поранення керівнику громадської організації «Запорізький ромський центр «Лачо Дром» Анжеліці Бєловій.

Читайте такожУ Києві заарештували ґвалтівника, який нападав на жінок у Святошинському районі

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, в результаті проведених оперативно-розшукових та слідчих заходів вчора, близько 22:30, раніше судимого зловмисника, 1979 р. н., було затримано.

«Фігурант затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування, під час якого будуть встановлені мотиви злочину», - йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що наразі потерпіла прооперована та перебуває в лікарні.

Як повідомляв УНІАН, 24 жовтня поліція Запорізької області повідомила про розшук зловмисника, який вдень у під’їзді будинку по вулиці Європейській обласного центру завдав ножового поранення жінці, 1995 р. н, та зник з місця події.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За інформацією президента Асоціації національних меншин Запорізької області Науфаля Хамдані, внаслідок нападу постраждала керівник громадської організації «Запорізький ромський центр «Лачо Дром» Анжеліка Бєлова.

За його словами, зловмисник після довгого переслідування напав на жінку в під'їзді і завдав удару ножем в область серця. Постраждалу доправили до реанімації та прооперували.