У Миколаєві засудили викрадача "кіндерів" / bryansktoday.ru

Заводський райсуд Миколаєва призначив покарання у 1,5 року позбавлення волі раніше судимому чоловікові, який вкрав 15 «кіндер-сюрпризів».

Читайте такожУ Києві чоловік намагався вкрасти "кіндерів" на сім тисяч гривень

Про це повідомляє «Преступности.НЕТ», посилаючись на відповідний судовий вирок.

Відео дня

Обвинувачений розповів у суді, що ще в лютому 2017 року він зайшов в один з супермаркетів за покупками. За його словами, коли він побачив солодощі, вирішив пригостити ними дітей, які були на вулиці. Грошей у чоловіка не було, і він вирішив вкрасти товар.

Зазначається, що у чоловіка вже був ряд судимостей за подібні злочини. У 2018 і 2019 році три райсуду в Миколаєві визнали його винним у крадіжках з супермаркетів 5 упаковок ковбаси, 3 пачок кави та 15 плиток шоколаду.

В результаті суд визнав обвинуваченого винним у скоєнні злочину за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка»), призначивши покарання у вигляді року позбавлення волі. З урахуванням поглинання менш суворого покарання більш суворим покаранням, йому в підсумку призначили один рік і шість місяців тюремного терміну.

Раніше в одному з районів Стамбула невідомий чоловік погасив борги кількох бідних сімей, а також підкинув конверти з грошима в деякі будинки.