Стали відомі подробиці вбивства дитини в Києві / kiev.informator.ua

Журналіст Юрій Бутусов з посиланням на джерела розкрив декілька фактів про підозрюваного в замаху на депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва, який завершився загибеллю трирічної дитини.

Зі слів Бутусова, ймовірному вбивці немає навіть 20 років.

Читайте такожАваков про вбивство дитини у Києві: затримані стрілок і його спільники

Відео дня

«За даними джерел Цензор.нет, підозрюваному 18 років, збираються різні матеріали по його діям та ймовірній причетності..

За матеріалами слідства кілер зробив один постріл з гвинтівки калібру 7,62 мм. Кілер чатував Соболєва поблизу ресторану "Маріо", упізнав свою жертву в темряві. Очевидно, він отримав наводку. Постріл був зроблений з невеликої відстані, кілер цілився в Соболєва, який знаходився за кермом, але не врахував швидкість руху машини», – розповів він у Facebook.

Журналіст зазначає, що кілер швидше за все діяв не один, і це замовний замах. Він також розповів про одну з версій слідства у справі.

«Серед розглянутих слідством версій, за даними джерел - конфлікт Соболєва з колишнім суддею Вищого господарського суду Артуром Ємельяновим через контроль над торговою мережею "Обжора". Навколо об'єктів Соболєва на Донбасі в 14-17 роках в Маріуполі відбувалася серія зіткнень, в яких брали участь різні силові групи підтримки, найняті для захисту своїх інтересів і для рейдерства», – повідомив Бутусов.

Як повідомляв УНІАН, увечері 1 грудня у центрі Києва невідомі обстріляли позашляховик Range Rover", за кермом якого перебував депутат Київської облради від «БПП Солідарність», власник ресторану «Маріо» В'ячеслав Соболєв.

В результаті загинув трирічний син депутата, який перебував у салоні. Сьогодні стало відомо про затримання підозрюваних.