Поліція оголосила підозри молодикам, які стріляли по авто / фото Інформатор

Сьогодні поховали трирічного Олександра Соболєва, якого куля снайпера убила в неділю, 1 грудня.

Поліція оголосила підозри молодикам, які стріляли по машині депутата Соболєва і вбили його дитину. Обом сьогодні оголосили підозру. Поліція каже - поки що провини вони не визнали, передає ТСН.

Читайте такожВбивство 3-річного хлопчика у Києві: поліція повідомила, звідки кілери стріляли у дитину

Відео дня

Обидва були на війні, туди пішли добровольцями. Снайпер Андрій Лаврега - уродженець Черкас, пішов воювати у 18, хоча на тренуваннях батальйону був із 17 років. Він отримав численні нагороди і орден "за мужність" 3 ступеню з рук президента Порошенка.

Олексій Семенов, другий затриманий, - уродженець Одещини, 18-річний, служив у тому ж батальйоні "Аратта" "Української добровольчої армії", що й снайпер Лаврега. Півроку тому демобілізувалися. 

Запобіжний захід підозрюваним суд обиратиме уже завтра.

За попередньою версією, у машину депутата Київської обласної ради та бізнесмена В'ячеслава Соболєва стріляли із будинку  навпроти ресторану, який належить Соболєву та у якому його родина вечеряла. А коли вийшли, сіли в машину - пролунав постріл. Куля пробила водійське скло, але нардепа не зачепила. Натомість влучила у його трирічного сина. Хлопчик помер у кареті швидкої. За це підозрюваним загрожує довічне ув'язнення.