Поліція відкрила низку кримінальних проваджень / crimerussia.com

В Херсоні оперативники затримали підозрюваного у зґвалтуванні жінки.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Зазначається, що подія сталася у Корабельному районі міста Херсона.

Відео дня

Читайте такожУ Миколаєві пенсіонера підозрюють у зґвалтуванні п'ятирічної дівчинки«Приблизно о 03:00 годині ночі в будинок 59-річної жінки вдерся невідомий, який зґвалтував та побив потерпілу. Оперативники Корабельного відділення поліції провели комплекс заходів зі встановлення особи зловмисника. Вранці його затримали за місцем роботи», – повідомили у поліції.

Зловмиснику 36 років, він раніше судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками та хуліганство. Потерпіла упізнала кривдника.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліція відкрила низку кримінальних проваджень за ч.1 ст.152 (зґвалтування) ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ч.1 ст.162 (порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу. Чоловіку може загрожувати до 5 років ув’язнення.

Також у поліції додали, що наразі проводяться всі необхідні слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру. Призначено проведення необхідних експертиз.

Раніше УНІАН повідомляв, як в Умані 16-річну студентку першого курсу зґвалтували п'яні молодики.