Зараз правоохоронці встановлюють осіб, причетних до нападу і вбивства людини / facebook.com/mvs.gov.ua

У Радехові Львівської області невідомі з метою пограбування скоїли напад на будинок, завдавши тілесних ушкоджень його мешканцям, внаслідок чого померла 59-річна жінка.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Читайте такожНа Харківщині стіна будинку на смерть придавила чоловіка

Відео дня

«22 січня до Радехівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що близько 19.00 в один із будинків у райцентрі увірвались невідомі, обличчя яких були закриті масками, нанесли тілесні ушкодження мешканцям, заволоділи грошовими коштами, після чого втекли», - йдеться у повідомленні.

На місці події правоохоронці встановили, що під час нападу у будинку перебувало п’ятеро осіб – 61-річний чоловік, троє жінок віком 34, 59 та 87 років, а також двоє дітей віком 1 та 5 років.

«Нападники жорстоко катували власника будинку та нанесли тілесні ушкодження жінкам, вимагаючи вказати місце зберігання грошей цінностей, після чого заволоділи коштами та втекли. Від отриманих травм одна з жінок померла на місці події», - зазначили в поліції.

За даним фактом слідчі слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України та за ч. 4 ст. 187 (розбій) КК України.

Наразі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до нападу та вбивства людини.

За інформацією місцевих ЗМІ, невідомі вчинили розбійний напад на приватний будинок директора ДП «Радехівське лісомисливське господарство» Степана Данькевича.