Нападника затримано, йому загрожує до 5 років в'язниці / УНІАН

На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, який побив пасажира потягу і напав на поліцейського.

Про це повідомляє ГУНП у Львівській області.

До Миколаївського відділення поліції 14 лютого близько 18.00 надійшло повідомлення про те, що в електричці «Львів– Стрий» чоловік поводить себе агресивно та перебуває у стані алкогольного сп‘яніння.

Відео дня

Читайте такожПідозрюваних у вбивстві пластичного хірурга у Києві заарештували на два місяці

Патрульні та слідчі прибули на залізничну станцію «Розвадів», припинили правопорушення  та доставили 41-річного мешканця Стрийського району до лікарні на експертизи.

За попередньою інформацією, що чоловік конфліктував у вагоні потягу з іншими пасажирами, а також наніс тілесне ушкодження 32-річному мешканцю Стрийського району.

Перебуваючи в приймальній лікарні, чоловік і надалі поводився неадекватно, на зауваження правоохоронців не реагував та заподіяв капітану поліції тілесні ушкодження, вдаривши його кулаком в обличчя.

Копа госпіталізовано з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, перелом спинки носа, струс головного мозку. Зловмисника затримано, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) та ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Згідно з санкціями статей правопорушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.