Зловмисники обікрали банкомат / hk.npu.gov.ua

У Харкові невідомі підірвали банкомат, розташований на першому поверсі житлового багатоповерхового будинку, і забрали гроші.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, відкрито кримінальне провадження. Постраждалих немає. Сума завданого матеріального збитку встановлюється.

Читайте такожНа Львівщині судитимуть двох лісівників за вирубку лісу на 600 тисяч гривень

Відео дня

«Повідомлення про вибух банкомату, розташованому на першому поверсі житлового багатоповерхового будинку по вулиці Салтівське шосе, надійшло до поліції 15 березня близько 3:00», - йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце виклику, правоохоронці вилучили речові докази. Попередньо встановлено, що зловмисники підірвали банкомат за допомогою саморобного вибухового пристрою.

Слідчим Немишлянського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

«На даний час поліцією вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до даного злочину», - додали в поліції.