У Глухівській міській раді точиться боротьба за владу / Facebook - Мішель Терещенко

Міський голова Глухова Мішель Терещенко стверджує, що в його місті незаконно здійснюється спроба захоплення влади.

Читайте такожНа Сумщині внаслідок ДТП загинули троє людей (фото)

«Нахабно й цинічно регіонали - деркачівці під керівництвом Юрія Бурлаки прямо зараз захоплюють владу в Глухові за допомогою поліції (!)», - написав він у Facebook.

Відео дня

За його словами, прикриттям для таких дій слугує «комплект підробних папірців, включаючи підроблену заяву про складання повноважень Глухівським міським головою (якої не існує)».

«Реєстраторка С-Буди Журикова Юлія Ігорівна, незважаючи на попередження всіх реєстраторів про можливі спроби легалізувати підробні документи, погодилася стати співучасником злочину. Вона на основі сфабрикованого рішення сесії та підробної заяви про моє звільнення внесла фейкові дані до державного реєстру про припинення повноважень Глухівського міського голови Мішеля Терещенка й законно обраного секретаря Глухівської міської ради Олени Демішевої та здійснила реєстрацію Юрія Бурлаки секретарем Глухівської міської ради!»,  - стверджує Терещенко.

За його словами, 1 квітня Юрій Бурлака в супроводі поліції вломився до міської ради з вимогою віддати йому печатку.

«Щойно самозванці за підтримки поліції виламали двері до мого кабінету та погрожують розправою моїй помічниці», - написав він.

За словами Терещенка, «це вже десь десята спроба захоплення влади» за минулі п’ять років.