kyiv.npu.gov.ua

Як повідомляє Головне управління поліції в Києві, до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від директора фірми про те, що на його офіс напали невідомі в балаклавах.

За вказаною адресою терміново прибули автопатрулі, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь столичної поліції та працівники кінологічної служби. Правоохоронці поспілкувалися зі співробітниками офісу та з’ясували усі обставини події.

Читайте такожУ Дніпрі розбійники в балаклавах пограбували підприємців в міжміському автобусі перед відправленням

Відео дня

Зі слів постраждалих, до приміщення увірвалися четверо чоловіків у балаклавах і, погрожуючи предметами, схожими на автоматичну зброю, почали вимагати гроші від директора фірми. Під час нападу всім співробітникам наказали лягти на підлогу та зв’язали руки.

Один із правопорушників відібрав у працівниці ключі від дверей кімнати, в якій знаходився сейф. Після того, як зловмисникам не вдалося відкрити двері, вони втекли.

Двом чоловікам, яких побили зловмисники, надали медичну допомогу. Зараз їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Читайте такожНа Одещині сталася масова бійка зі стріляниною через врожай соняшнику (фото)

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження із попередньою кваліфікацією за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до тяжкого злочину.

kyiv.npu.gov.ua