У ФСБ 5кажуть, що контрабандистів затримали / inforesist.org

Співробітники прикордонного управління ФСБ РФ у Ростовській області відкрили вогонь по контрабандистах, які намагались із окупованого Донбасу провести в РФ партію товару на 1 млн рублів. Про це пише «Інтерфакс» із посиланням на прес-службу ФСБ.

У ФСБ заявили, що через небезпечні маневри авто контрабандистів та після попереджувальних пострілів у повітря, російські спецслужби застосували зброю.

Відзначається, що контрабандисти перекинули товар через кордон на територію Росії. Після цього вони "спробували на двох автомашинах прорватися вглиб російської території, ігноруючи законні вимоги про зупинку".

Відео дня

Читайте такожСуд в окупованому Криму продовжив арешт трьом "українським диверсантам" до 8 липня

Контрабандисти були затримані, товар і автомобілі вилучені.

Як повідомляв УНІАН раніше, командування «1-го АК ДНР» знову підняло питання про формування «повноцінної» т. зв. «Азовської флотилії ДНР», про створення якої окупанти заявили ще в травні 2015 року.

Як зазначає група «Інформаційний спротив», спочатку до її складу увійшло 5 рибальських човнів і прогулянкових катерів, які були названі «бойовими катерами», потім «бойовий склад флотилії» був доведений до 7 таких «бойових одиниць», пунктами базування були визначені н. п. Новоазовськ («головна база»), Сєдово і Безіменне.