Зараз вживаються заходи для затримання учасників злочинної групи / УНІАН

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП в Дніпропетровській області, в аеропорту Харкова попередили факт вивезення за кордон двох дівчат, одна з яких неповнолітня.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації ГУ НП у Дніпропетровській області, таким чином, вони перекрили канал міжнародної поставки «живого товару» до міста Анталії Турецької Республіки.

Встановлено, що зловмисники пропонували двом мешканкам Дніпропетровської області роботу за кордоном у якості танцівниць. Але фактично жінки потрапляли у сексуальне рабство. За кожну жертву зловмисники мали отримати по 500 доларів.

Відео дня

Читайте такожВкрадений під Черніговом пам'ятник Марку Бернесу виявили у канаві

У поліції зазначили, що зараз вживаються заходи для затримання учасників злочинної групи, які покинули територію України і вибули до Туреччини. Також встановлюються інші потерпілі з метою документування всіх фактів злочинної діяльності.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).