У Києві цієї ночі патрульні влаштували погоню за порушником, яка закінчилась аварією, є постраждалі. Про це повідомляє «Київ Оперативний».

Відео дня

Поліцейські з Печерського району вели погоню за автомобілем Hyundai, а на пр.Бажана (орієнтовно ж/м Осокорки) водій автомобіля, тікаючи від копів, протаранив на повному ходу задню частину автомобіля Renault. Останній автомобіль їхав у попутному напрямку.

«Від удару, автівка Renault врізалась у стовп. Hyundai відкинуло на 15м, де він зіткнувся з відбійником, після чого авто зупинилось. В аварії постраждала пасажирка Hyundai та водій Renault. На місці працювало 6 екіпажів поліції ,2 екіпажі швидкої медичної допомоги та пожежно-рятувальна служба (так як у Renault пошкодився паливний бак)», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ Словаччині потрапив у ДТП автобус із заробітчанами: вісім загиблих

Також повідомляється, що у поліцейській машині сиділи 3- молодих хлопців віком 18-23 з Hyundai, всі у кайданках. Молодики намагались покинути пригоду їх прийшлось ловити.

«З вигляду ознаки на алкогольне або нарокотичне спяніння. Розповідати про пригоду не хотіли, просто показували середні пальці», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН раніше, у Києві вночі на вулиці Саперно-Слобідській сталася масштабна ДТП, яку спровокував нетверезий співробітник поліції.