Поліція Києва

Сьогодні в результаті зіткнень біля будівлі Верховної Ради між правоохоронцями та активістами постраждав поліцейський. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва в Facebook.

"Потерпілому, у якого травма голови, надають медичну допомогу. Правопорушник був затриманий і його доставлять в управління поліції", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожУ Києві затримали чоловіка, який зі зброєю йшов на акцію під Верховною Радою

Відео дня

Відзначено, що сьогодні невідомий намагався пронести намет на територію містечка мітингувальників, після чого почалася сутичка з поліцією. Попередньо, чоловік вдарив поліцейського по голові, після чого він втратив свідомість. Потерпілим виявився працівник Подільського управління поліції. Лікарі діагностували у нього черепно-мозкову травму.

Чоловіка, який напав на правоохоронця затримали для встановлення всіх обставин.

"Дана подія належним чином зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Печерського управління поліції. Зараз проводиться перевірка для встановлення особи затриманого та обставин правопорушення, за результатами якої буде дана правова кваліфікація події", - підсумували в поліції.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні під Радою виникла бійка: поліція не пропускала на мітинг машину з звукоапаратурою. Пізніше протестувальникам дозволили перенести вукоаппаратуру самостійно.