Вагітна Жанна Власенко, яка після страшної ДТП у Харкові провела 22 дні у медикаментозному сні, йде на поправку, але й досі відчуває болі.

Про це повідомив чоловік Жанни Володимир Жолудь. Зокрема, він розповів, що вона спілкується з рідними і нормально їсть, проте в Жанни досі болить голова й нога, передає "Прямий".

Сьогодні Жанна має зробити перші кроки. Стан малюка у Володимира не викликає побоювань, він наголосив, що гінекологи слідкують за станом дитини. Жолудь також вперше назвав стать майбутньої дитини — подружжя чекає на дівчинку, вона має з'явитись у лютому.

Читайте такожМоторошна ДТП у Харкові: постраждала в аварії розповіла про свій стан й показала фото

Від родини підозрюваної Олени Зайцевої до родини постраждалої ніхто особисто не звертався. Чоловік Жанни наголосив, що буде позиватись до Зайцевої.

"Позов ми, звісно, будемо подавати. Усі постраждалі подають позов, і коли я був у поліції, мені сказали, що вже теж можна шукати адвоката й подавати позов", - зазначив він.

Нагадаємо, що у дівчини після ДТП діагностували черепно-мозкову травму та перелом таза. Тиждень тому вона прокинулась з медикаментозного сну.

Нагадаємо, 18 жовтня в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

20 жовтня суд взяв на два місяці під варту Зайцеву. 6 листопада підозра у скоєнні ДТП оголосили Дронову.