Військовий помер унаслідок конфлікту / фото Еспресо

Столична поліція розшукує чоловіка, який смертельно травмував військовослужбовця.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва у соціальній мережі Facebook.

"Під час конфлікту у кафе зловмисник ножем вдарив опонента у шию і втік. За фактом умисного вбивства слідчі розпочали кримінальне провадження", - сказано у повідомленні.

Відео дня

"До чергового Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля ресторану на вулиці Сергієнка один із учасників бійки отримав ножове поранення. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції", - заявляють у поліції.

Також сказано, що за попередньою інформацією медиків, хлопець помер від ножового поранення шиї.

"Свідки події розповіли, що у кафе між двома компаніями виник конфлікт. Коли словесні аргументи закінчилися, один із чоловіків вихопив ніж і вдарив ним опонента у шию. Після скоєного зловмисник зі своїми товаришами втік на своїх автівках", - сказано у повідомленні.

Читайте такожУ центрі Львова сталася жорстока різанина (відео)

Потерпілий є військовослужбовцем 1996 року народження. У кафе знаходився у позаслужбовий час.

Відомості про подію внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"Сьогодні, 1 лютого, у місті Києві, близько 05.10 загинув військовослужбовець військової служби за контрактом однієї із військових частини повітряного командування “Центр”, дислокованої у Київському гарнізоні", - йдеться у повідомленні  повітряного командування "Центр" Збройних Сил України у Facebook.

"Попередньо встановлено, що смерть військовослужбовця наступила внаслідок злочинних дій невідомих цивільних осіб", - стверджується у повідомленні.

На місці події працює слідча-оперативна група Національної поліції, Військової служби правопорядку Збройних Сил України, представники військової частини, у якій проходив військову службу загиблий військовослужбовець.

За цим фактом керівництвом повітряного командування “Центр” Повітряних Сил ЗСУ призначено службове розслідування, обставини загибелі військовослужбовця з’ясовуються.

Раніше ЗМІ повідомляли, що 1 лютого іноземці в столичному ресторані вбили військового.