Під Києвом трапилася страшна аварія / скріншот

У місті Обухів Київської області мотоцикліст на високій швидкості влетів у групу пішоходів. Моторошні кадри аварії опублікував у своїх соцмережах глава обласного управління поліції Андрій Нєбитов.

За його словами, 18-річний водій мотоцикла Yamaha проігнорував червоний сигнал світлофора і врізався в легковик, який виїхав на перехрестя. Після зіткнення з машиною байк разом з наїзником на високій швидкості полетів просто в групу пішоходів.

В результаті події отримали травми і були госпіталізовані п'ять осіб – водій і пасажир мотоцикла, а також троє пішоходів. У всіх численні травми важкого і середнього ступеня.

"Вкотре закликає неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Будьте свідомі та обережні!" - написав Нєбитов.

ДТП в Україні - останні новини 

Буквально напередодні в Одеській області сталася інша страшна ДТП за участю мотоцикла. Там 16-річний байкер врізався в паркан приватного будинку, не впоравшись з керуванням після випитого. На жаль, в результаті цієї аварії помер 14-річний пасажир мотоцикла.

Там же в Одеській області вчора в страшній аварії загинув водій легкового автомобіля. На трасі Одеса-Рені літній водій не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом. Водій і четверо пасажирів другої машини отримали серйозні травми і були госпіталізовані.

Вас також можуть зацікавити новини: